Den beste sengerammen for degtest av sengerammer

En flott sengeramme kan få ethvert soverom til å fremstå som gjennomtenkt, flott og elegant. Fargen og materialet spiller selvfølgelig inn, og man bør som en tommelfingerregel ha en gjennomgående stil i hele hjemmet. Hvis ikke kan det fort komme til å se uferdig og tilfeldig ut. Mange glemmer å gjøre noe spesielt ut av soverommet fordi det kun skal brukes til å sove i, men husk at det er her du oppholder deg mest og et soverom bør alltid være innbydende å gå inn i. Man skal ha lyst til å oppholde seg på soverommet og man skal ha lyst til å gå i seng.

Et innbydende soverom

Det finnes mange flotte senger som er fine i seg selv. Kontinentalsenger står for eksempel fantastisk selv og trenger for så vidt ingen sengeramme. De fleste sengerammer er nå heller ikke laget for kontinentalsenger, eller regulerbare senger for den saks skyld. De er laget for å fremheve selve plassen man sover på og fungerer ikke bare som en ramme om sengen, men også som en flott utsmykking. Man kan få sengerammer i alle slags materialer og det finnes garantert en sengeramme til alle, men man må huske på at kvalitet ofte synes. Kjøper du noe som oser dårlig kvalitet er det med til å ødelegge hele stilen på soverommet, og dessuten gjør det soverommet til et sted preget av annenrangs kvalitet. Det er ikke de beste rammene for et sted man skal nyte å være i og som man skal glede seg til å komme tilbake til.

En flott sengeramme kan være med på å få soverommet ditt til å fremstå harmonisk og innbydende. Det finnes alltid en stilart som passer stilen din, uansett om du er inspirert av Feng Shui eller om du velger en litt mer løssluppen vei.

Med eller uten oppbevaringsmuligheter

En sengeramme kan transformere sengen din fra å være et møbel som kun har en funksjon, til å bli et multifunksjonelt møbel. Det kan være en god idé å ha en sengeramme med oppbevaringsmuligheter hvis du mangler plass til håndklær, lakener og vintertøy på soverommet eller i hjemmet. Du kan også velge en sengeramme uten sider og nyte at sengen din står luftig og pent i rommet, uten at det er noen ting som helst under den.

Vi har nemlig dessverre en tendens til å legge ting under sengen, og hvis ting bare ligger og flyter, kan resten av rommet ditt være aldri så ryddig og likevel ende opp med å se rotete ut. Oppbevaringsløsninger under sengen er løsningen! Hvis du er en av dem som legger bagger og vesker under sengen, så kan vi kun varmt anbefale å skaffe en sengeramme med oppbevaringsmuligheter.

For den som gjerne vil ha litt luft på soverommet og som har et ryddig gen, kan en enkel sengeramme uten lukkede sider fungere virkelig godt. Nedenfor presenterer vi to sengerammer av den aller ypperste kvalitet. Den ene har oppbevaringsmuligheter, den andre ikke. Begge to er av tre og er resultatet av godt håndverk.

Messina Kjernebøkbeste sengerammer

→ Kjøp den her

Dette er en funksjonell sengeramme med gode oppbevaringsmuligheter. Ofte har man ubenyttet plass under sengen, men med denne sengerammen kan du enkelt legge alt fra klær til puter vekk. Sengen blir her et multifunksjonelt møbel, uten at du overhodet går på kompromiss med verken design eller kvalitet. Rammen er nemlig laget av solid kjernebøk og har en flott finish. Med en sengeramme laget av et så slitesterkt materiale som denne, er du sikret en sengeramme i mange år fremover.

Lekkert og praktisk

Designet er typisk skandinavisk og er minimalistisk og skarpt, samtidig som det lukker naturen inn i rommet. Det er et lekkert og utrolig praktisk produkt, og det er lett å rydde vekk og hente tingene i lagringsskuffene. Med Messina sengeramme skaper du et innbydende og elegant uttrykk på soverommet, og det er aldri noen grunn til å lukke døren inn til soverommet lenger.

Kvalitet og funksjonalitet

Det kan hende du tenker at en sengeramme av kjernebøk koster en formue, men der må vi overraske deg. Når vi ser på prisen på denne sengerammen og sammenligner det med for eksempel en kontinentalseng er det ikke snakk om de store forskjellene, i hvert fall ikke når man tar kvaliteten med i betraktningen.

Det er egentlig ganske utrolig at man kan få en sengeramme av massivt tre med en slik funksjonalitet og design til en slik sum. Les mer om og bestill Messina Kjernebøk her.

Messina Furu Olje

→ Kjøp den her

Det er flere viktige ting en sengeramme skal. Den skal se bra ut og den skal være robust. Denne sengerammen er begge deler. Den er utarbeidet i massiv bøk, og er derfor en sengeramme som er ekstremt langtidsholdbar og robust. Selve treet på denne varianten er behandlet med olje fra fabrikanten, noe som selvfølgelig er med til å beskytte treverket fra skitt, støv og slitasje. Oljen som er brukt fremhever strukturen i treet, hvilket gjør at sengerammen ser desto mer innbydende ut – man får simpelthen lyst til å oppholde seg i en seng med en slik sengeramme.

Minimalistisk og moderne

Sengerammen er stilren. Den passer derfor i prinsippet inn i ethvert soverom, men fungerer nok aller best i et moderne soverom.  Likevel, uansett hvilket rom denne sengerammen blir plassert i vil den få værelset til å  fremstå enda mer innbydende og lokkende, der den glimter med sitt naturlige utseende og minimalistiske design.

Flere størrelser

Karlsson fås i absolutt alle størrelser og i flere farger. Det følger ingen madrasser eller nattbord med når du kjøper sengerammen, men det finnes nok utallige nattbord og madrasser som passer perfekt til denne rammen.

Sengerammen er unik og det er nok også kanskje derfor de har valgt å kalle den for ”Karlsson”. Navnet er nemlig tatt etter Astrid Lindgrens noe svevende (og høyt elskede) karakter Karlsson, fra ”Karlsson på taket”. En unik karakter og en unik sengeramme. Les mer om og bestill Karlsson her.